Si të tërhiqni para nga Quotex

Filloni » Si të tërhiqni para nga Quotex

Si të tërhiqeni nga Quotex?

Procedura e tërheqjes së kapitalit është jashtëzakonisht e thjeshtë dhe kryhet përmes llogarisë tuaj individuale.

Mënyra që keni zgjedhur për të depozituar në llogari është gjithashtu një metodë e tërheqjes së fondeve.

Për shembull, nëse keni bërë një depozitë në llogarinë tuaj përmes sistemit të pagesave Visa, do të tërhiqni para edhe përmes sistemit të pagesave Visa.

Kur bëhet fjalë për tërheqjen e një shume mjaft të madhe, Kompania mund të kërkojë verifikim (verifikimi kërkohet sipas gjykimit të kompanisë), prandaj është shumë e rëndësishme të regjistroni një llogari individualisht për të konfirmuar të drejtat tuaja për të në çdo kohë.

1. Shkoni te Tërheqja
Si të tërhiqni para nga Quotex
2. Zgjidhni mënyrën e pagesës
Si të tërhiqni para nga Quotex
Tërhiqni para duke përdorur Bitcoin, më pas vendosni adresën e bitcoin që duam të marrim në "Purse" dhe vendosni shumën që duam të tërheqim.
Si të tërhiqni para nga Quotex
3. Fusni kodin PIN, ata e dërgojnë në emailin tuaj. Klikoni në "Konfirmo"
Si të tërhiqni para nga Quotex
4. Kërkesa juaj është dërguar me sukses
Si të tërhiqni para nga Quotex
Duke kontrolluar të gjitha kërkesat tuaja për tërheqje, klikoni në "Transaksion"
Si të tërhiqni para nga Quotex
Ju shikoni kërkesën e fundit si më poshtë
Si të tërhiqni para nga Quotex

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

A ka një tarifë për depozitimin ose tërheqjen e fondeve nga llogaria?

Mos. Kompania nuk ngarkon asnjë tarifë për operacionet e depozitimit ose tërheqjes.
Megjithatë, vlen të merret parasysh që sistemet e pagesave mund të ngarkojnë tarifën e tyre dhe të përdorin kursin e konvertimit të monedhës së brendshme.

Sa kohë duhet për të tërhequr fonde?

Mesatarisht, procedura e tërheqjes zgjat një deri në pesë ditë nga data e marrjes së porosisë përkatëse nga Klienti dhe varet vetëm nga vëllimi i porosive të përpunuara njëkohësisht. Kompania gjithmonë përpiqet të kryejë pagesat direkt në ditën e marrjes së porosisë nga Klienti.

Cila është shuma minimale e tërheqjes?

Shuma minimale e tërheqjes është 10 dollarë amerikanë për shumicën e sistemeve të pagesave.
Shuma minimale e tërheqjes për Bitcoin është 50 USD.

A duhet të paraqes ndonjë dokument për t'u tërhequr?

Në mënyrë tipike, nuk kërkohen dokumente shtesë për tërheqjen e fondeve. Por Kompania, sipas gjykimit të saj, mund t'ju kërkojë të konfirmoni të dhënat tuaja personale duke kërkuar dokumente të caktuara. Kjo zakonisht bëhet për të parandaluar aktivitetet që lidhen me tregtinë e paligjshme, mashtrimin financiar, si dhe përdorimin e fondeve të përfituara në mënyrë të paligjshme.

Lista e dokumenteve të tilla është minimale, dhe operacioni për t'i siguruar ato nuk do të kërkojë shumë kohë dhe përpjekje.

Brokerat më të mirë

💱 400+ asete


© E drejta e autorit 2023 Platforma Tregtare

Krijo një llogari demo me R$50,000 për t'u trajnuar.

X
sq