Si të shkarkoni dhe instaloni Quotex Mobile App Google Play

Filloni » Si të shkarkoni dhe instaloni Quotex Mobile App Google Play

Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Quotex në telefonin Android

Aplikacioni i tregtimit Quotex për Android konsiderohet të jetë aplikacioni më i mirë për tregtimin në internet. Kështu, ajo ka një vlerësim të lartë në dyqan. Gjithashtu nuk do të ketë probleme me tregtimin dhe transferimin e fondeve.

Shkarkoni aplikacionin zyrtar celular Quotex nga Google Play Store ose klikoni direkt në menunë tonë shkarko aplikacionin. Thjesht kërkoni aplikacionin " Quotex – Platforma e Investimeve në internet " dhe shkarkoni atë në telefonin tuaj Android.

Klikoni [Install] për të përfunduar shkarkimin.
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Quotex Mobile (Android)
Prisni që instalimi të përfundojë. Më pas mund të regjistroheni në aplikacionin Quotex dhe të identifikoheni për të filluar tregtimin.

Në fakt është shumë e thjeshtë të hapësh një llogari Quotex edhe përmes aplikacionit Android. Nëse dëshironi të regjistroheni përmes aplikacionit Android, ndiqni këto hapa të thjeshtë:

  1. Fut një adresë emaili të vlefshme dhe të krijojë një fjalëkalim i fortë
  2. Zgjidh nje valutë për të depozituar dhe tërhequr fonde.
  3. Lexoni dhe pajtohuni me "Marrëveshja e Shërbimit". Klikoni në kutinë e kontrollit
  4. Klikoni në " Regjistrohu "

Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Quotex Mobile (Android)
Duke shfaqur një faqe të re pas regjistrimit të suksesshëm, nëse dëshironi të tregtoni në llogarinë demo, klikoni "Tregtoni në llogarinë demo" dhe ju keni $ 10,000 në llogari
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Quotex Mobile (Android)
demo Një llogari demo është një mjet që ju të njiheni me platformën, të praktikoni aftësitë tuaja tregtare në asete të ndryshme dhe të provoni mekanikë të rinj në një grafik në kohë reale pa rrezik.
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Quotex Mobile (Android)
Kur të jeni gati të filloni tregtimin me fonde reale, mund të kaloni në një llogari reale dhe të depozitoni paratë tuaja.

Nëse tashmë punoni me këtë platformë tregtare, hyni në llogarinë tuaj në pajisjen tuaj celulare Android.

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

A është e nevojshme ta shkarkoni programin në një kompjuter ose smartphone?

Jo, nuk është e detyrueshme. Thjesht duhet të regjistroheni në faqen e internetit të kompanisë në formën e paraqitur dhe të hapni një llogari individuale.

Në çfarë monedhe hapet llogaria e klientit? A mund të ndryshoj monedhën e llogarisë së klientit?

Si parazgjedhje, një llogari tregtare hapet në dollarë amerikanë. Por për lehtësinë tuaj, ju mund të hapni llogari të shumta në monedha të ndryshme.
Një listë e monedhave të disponueshme mund të gjendet në faqen e profilit tuaj në llogarinë tuaj të klientëve.

A ka një shumë minimale që mund të depozitoj në llogarinë time gjatë regjistrimit?

Avantazhi i platformës tregtare të Kompanisë është se nuk keni nevojë të depozitoni shuma të mëdha në llogarinë tuaj. Ju mund të filloni tregtimin duke investuar një sasi të vogël parash. Depozita minimale është 10 dollarë amerikanë.

Brokerat më të mirë

💱 400+ asete


© E drejta e autorit 2023 Platforma Tregtare

Krijo një llogari demo me R$50,000 për t'u trajnuar.

X
sq