Si të depozitoni para në Quotex

Filloni » Si të depozitoni para në Quotex

Si të depozitoni me pagesa elektronike?

Është shumë e lehtë për t'u bërë. Procedura do të zgjasë disa minuta.

1) Hapni dritaren e ekzekutimit të tregtisë dhe klikoni në butonin e gjelbër "Depozitim" në këndin e sipërm të djathtë të skedës.

Ju gjithashtu mund të depozitoni llogarinë përmes llogarisë tuaj personale duke klikuar në butonin "Depozitim" në profilin e llogarisë.
Si të depozitoni para në Quotex
2) Pastaj është e nevojshme të zgjidhni një metodë depozitimi në llogari (Kompania ofron shumë metoda të përshtatshme të cilat janë në dispozicion të Klientit dhe shfaqen në llogarinë e tij individuale).
Si të depozitoni para në Quotex
3) Më pas tregoni monedhën në të cilën do të depozitohet llogaria dhe, rrjedhimisht, monedhën e vetë llogarisë.

4) Zgjidhni Bonusin dhe vendosni shumën e depozitës.
Si të depozitoni para në Quotex
5) Zgjidhni mënyrën e dëshiruar të pagesës dhe klikoni "Bëj pagesën".
Si të depozitoni para në Quotex
6) Plotësoni formularin duke futur detajet e kërkuara të pagesës dhe klikoni në "Shiko pagesën"
Si të depozitoni para në Quotex
7) Depozoni me sukses, verifikoni paratë tuaja në llogarinë reale
Si të depozitoni para në Quotex

Si të depozitoni me kriptomonedhë?

Është shumë e lehtë për t'u bërë. Procedura do të zgjasë disa minuta.

1) Hapni dritaren e ekzekutimit të tregtisë dhe klikoni në butonin e gjelbër "Depozitim" në këndin e sipërm të djathtë të skedës.

Ju gjithashtu mund të depozitoni llogarinë përmes llogarisë tuaj personale duke klikuar në butonin "Depozitim" në profilin e llogarisë.
Si të depozitoni para në Quotex
2) Pastaj është e nevojshme të zgjidhni një metodë depozitimi në llogari (Kompania ofron shumë metoda të përshtatshme të cilat janë në dispozicion të Klientit dhe shfaqen në llogarinë e tij individuale).
Si të depozitoni para në Quotex
3) Më pas tregoni monedhën në të cilën do të depozitohet llogaria dhe, rrjedhimisht, monedhën e vetë llogarisë.

4) Zgjidhni bonusin dhe vendosni shumën e depozitës.
Si të depozitoni para në Quotex
5) Unë zgjedh ETH për të depozituar
Si të depozitoni para në Quotex
6/ Dërgo ETH në adresën e mëposhtme
Si të depozitoni para në Quotex
6) Pasi ta dorëzoni me sukses, do të merrni njoftimin “Pagesa u krye”.
Si të depozitoni para në Quotex
7) Kontrolloni paratë tuaja në llogarinë reale
Si të depozitoni para në Quotex

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Cila është shuma minimale e depozitës?

Avantazhi i platformës tregtare të Kompanisë është se nuk keni nevojë të depozitoni shuma të mëdha në llogarinë tuaj. Ju mund të filloni tregtimin duke investuar një sasi të vogël parash. Depozita minimale është 10 dollarë amerikanë.

A ka një tarifë për depozitimin ose tërheqjen e fondeve nga llogaria?

Mos. Kompania nuk ngarkon asnjë tarifë për operacionet e depozitimit ose tërheqjes.

Megjithatë, vlen të merret parasysh që sistemet e pagesave mund të ngarkojnë tarifën e tyre dhe të përdorin kursin e konvertimit të monedhës së brendshme.

A duhet të depozitoj në llogarinë e platformës tregtare dhe sa shpesh duhet ta bëj këtë?

Për të punuar me opsionet dixhitale është e nevojshme të hapni një llogari individuale. Për të kryer tregti reale, sigurisht që do t'ju duhet të bëni një depozitë në shumën e opsioneve të blera.

Mund të filloni të tregtoni pa para, thjesht duke përdorur llogarinë e trajnimit të kompanisë (llogari demo). Kjo llogari është falas dhe është krijuar për të demonstruar funksionimin e platformës tregtare. Me ndihmën e kësaj llogarie, ju mund të praktikoni marrjen e opsioneve dixhitale, të kuptoni bazat e tregtimit, të testoni metoda dhe strategji të ndryshme ose të vlerësoni nivelin e intuitës suaj.

Brokerat më të mirë

💱 400+ asete


© E drejta e autorit 2023 Platforma Tregtare

Crie uma conta demo com R$50.000 para treinar.

X
sq