Regjistrohuni dhe tregtoni opsionet dixhitale në Quotex

Filloni » Regjistrohuni dhe tregtoni opsionet dixhitale në Quotex

Si të regjistroheni në quotex përmes facebook

Gjithashtu, ju keni mundësinë për të hapur llogarinë tuaj duke përdorur llogarinë tuaj personale në Facebook dhe mund ta bëni këtë në vetëm disa hapa të thjeshtë:

1. Qasja uebsajti i kuotave dhe klikoni [Krijo nje llogari] në këndin e sipërm djathtas të faqes dhe do të shfaqet faqja me formularin e aplikimit.


2. Klikoni mbi Facebook butonin

3. Do të hapet dritarja e hyrjes në Facebook, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit që keni përdorur për t'u regjistruar në Facebook

4. Futni fjalëkalimin e llogarisë tuaj në Facebook

5. Klikoni në "Identifikohu"

Pasi të klikoni butonin "Hyrja", Quotex kërkon qasje në: Emrin tuaj, foton e profilit dhe adresën e emailit. Kliko Vazhdo…

Pas kësaj, ju do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Quotex.

Regjistrimi i kuotave është shumë thjeshtë dhe mos zgjat shumë. Tani nuk keni nevojë për regjistrim hapni një llogari demo . $ 10,000 në llogarinë Demo ju lejon të praktikoni aq sa ju nevojitet falas.

Ne rekomandojmë përdorimin e tregtimit demo për të praktikuar përpara se të bëni një depozitë të vërtetë. Mos harroni më shumë praktikë, më shumë mundësi për të fituar para reale kuotek. Klikoni butonin "Tregtoni një llogari demo" për të tregtuar me një llogari demo.

Një llogari demo është një mjet që ju të njiheni me platformën, të praktikoni aftësitë tuaja tregtare në asete të ndryshme dhe të provoni mekanikë të rinj në një grafik në kohë reale pa rrezik.

Ju gjithashtu mund të tregtoni në një llogari reale pas depozitimit. Klikoni në butonin e gjelbër "Ringarkoni 100 $" për të depozituar dhe tregtuar me një llogari reale.

 

 

Cilat janë varietetet e opsioneve dixhitale?

Si të regjistroheni dhe tregtoni opsionet dixhitale në Quotex

Kur tregtoni një opsion, ju duhet të zgjidhni aktivin themelor që do të jetë themeli i opsionit. Parashikimi juaj do të mbahet në këtë aktiv.

Thjesht, duke blerë një kontratë dixhitale, ju në të vërtetë jeni duke vënë bast mbi lëvizjen e çmimit të atij aktivi themelor.

Një aktiv bazë është një "artikull" çmimi i të cilit merret parasysh kur përfundon një tregti. Si aseti themelor i opsioneve dixhitale, zakonisht veprojnë produktet më të kërkuara në treg. Ekzistojnë katër lloje të tyre:

 • obligacione (aksione të kompanive botërore)
 • çiftet e monedhës (EUR/USD, GBP/USD, etj.)
 • lëndët e para dhe metalet e çmuara (nafta, ari, etj.)
 • indekset (SP 500, Dow, indeksi i dollarit, etj.)

Nuk ka asnjë aktiv themelor universal. Duke e zgjedhur atë, ju mund të përdorni vetëm njohuritë tuaja, intuitën dhe lloje të ndryshme informacioni analitik, si dhe analizën e tregut për një instrument financiar të caktuar.

Si të tregtoni opsionet dixhitale në kuote?

1. Zgjidhni aktivin për të tregtuar: monedha, mallra, kriptomonedha ose indekse

 • Mund të lëvizni nëpër listën e aseteve. Asetet që janë në dispozicion për ju janë me ngjyrë të bardhë. Klikoni mbi aktivin për ta tregtuar atë.
 • Ju mund të tregtoni shumë aktive në të njëjtën kohë. Klikoni butonin "+" në të majtë të seksionit të aseteve. Aktivi që zgjidhni do të shtohet.

Përqindja pranë aktivit përcakton përfitimin e tij. Sa më e lartë të jetë përqindja - aq më i lartë është fitimi juaj në rast suksesi.

Shembull. Nëse një tregti prej $ 10 me një përfitim prej 80% mbyllet me një rezultat pozitiv, $ 18 do të kreditohet në bilancin tuaj. $ 10 është investimi juaj dhe $ 8 është një fitim.

Rentabiliteti i disa aktiveve mund të ndryshojë në varësi të kohës së skadimit të një tregtimi dhe gjatë gjithë ditës në varësi të situatës së tregut.

Të gjitha tregtimet mbyllen me përfitimin e treguar në hapje.

Si të regjistroheni dhe tregtoni opsionet dixhitale në Quotex

dy. Zgjidhni një kohë skadimi. Periudha e skadimit është koha pas së cilës tregtia do të konsiderohet e përfunduar (e mbyllur) dhe rezultati përmblidhet automatikisht.

Kur përfundoni një tregti me opsione dixhitale, ju përcaktoni në mënyrë të pavarur kohën e ekzekutimit të transaksionit (1 minutë, 2 orë, muaj, etj.).

Si të regjistroheni dhe tregtoni opsionet dixhitale në Quotex

3. Përcaktoni shumën që do të investoni. Shuma minimale për një tregti është $ 1, maksimumi - $ 1000 ose ekuivalenti në monedhën e llogarisë tuaj. Ne ju rekomandojmë që të filloni me tregti të vogla për të testuar tregun dhe për t'u ndjerë rehat.

Si të regjistroheni dhe tregtoni opsionet dixhitale në Quotex

4. Analizoni lëvizjen e çmimeve në tabelë dhe bëni parashikimin tuaj. Zgjidhni opsionet lart (jeshile) ose poshtë (e kuqe) në varësi të parashikimit tuaj. Nëse prisni që çmimi të rritet, shtypni "Lart" dhe nëse mendoni se çmimi do të ulet, shtypni "Poshtë".

Si të regjistroheni dhe tregtoni opsionet dixhitale në Quotex

5. Prisni që marrëveshja të mbyllet për të zbuluar nëse parashikimi juaj ishte i saktë.Nëse do të ishte, vlera e investimit tuaj plus fitimi nga aktivi do t'i shtohej bilancit. Nëse parashikimi juaj ishte i pasaktë - investimi nuk do të kthehej.

Ti mund për të monitoruar progresin e porosisë tuaj në negociatat

Si të regjistroheni dhe tregtoni opsionet dixhitale në Quotex

Cilat janë rezultatet e mundshme të negociatave?

Ekzistojnë tre rezultate të mundshme në tregun e opsioneve dixhitale:

1) nëse parashikimi juaj për përcaktimin e drejtimit të lëvizjes së çmimit të aktivit bazë është i saktë, ju do të merrni të ardhura.

2) nëse në momentin kur u kompletua opsioni, parashikimi juaj doli i gabuar, ju pësoni një humbje të kufizuar nga madhësia e vlerës së aktivit (d.m.th. ju në fakt mund të humbni vetëm investimin tuaj).

3) nëse rezultati i tregtisë është zero (çmimi i aktivit bazë nuk ka ndryshuar, opsioni plotësohet me çmimin me të cilin është blerë), ju ktheni investimin tuaj. Kështu, niveli i rrezikut tuaj është gjithmonë i kufizuar vetëm nga madhësia e vlerës së aktivit.

Çfarë përcakton madhësinë e fitimit?

Ka disa faktorë që ndikojnë në madhësinë e fitimit tuaj:

 • likuiditeti i aktivit që keni zgjedhur në treg (sa më shumë aktivi të jetë i kërkuar në treg, aq më shumë fitim do të merrni)
 • koha e tregtimit (likuiditeti i një aktivi në mëngjes dhe likuiditeti i një aktivi pasdite mund të ndryshojnë ndjeshëm)
 • tarifat e brokerimit
 • ndryshimet në treg (ngjarjet ekonomike, ndryshimet në një pjesë të një aktivi financiar, etj.)

Si mund të llogaris fitimin e një tregtie?

Ju nuk duhet ta llogaritni vetë fitimin.

Një tipar i opsioneve dixhitale është një shumë fikse fitimi për transaksion, e cila llogaritet si përqindje e vlerës së opsionit dhe nuk varet nga shkalla e ndryshimit të kësaj vlere. Supozoni se nëse çmimi ndryshon në drejtimin që keni parashikuar me vetëm 1 pozicion, ju do të fitoni 90% të vlerës së opsionit. Ju do të fitoni të njëjtën shumë nëse çmimi lëviz në 100 pozicione në të njëjtin drejtim.

Për të përcaktuar shumën e fitimit, duhet të kryeni hapat e mëposhtëm:

 • zgjidhni aktivin që do të mbështesë opsionin tuaj
 • tregoni çmimin me të cilin do të kishit blerë opsionin
 • përcaktoni kohën e tregtimit, pas këtyre veprimeve, platforma do të shfaqë automatikisht përqindjen e saktë të fitimit tuaj, në rast të një prognoze të saktë

Fitimi nga tregtimi mund të jetë deri në 98% të shumës së investimit.

Rendimenti i një opsioni dixhital fiksohet menjëherë pas blerjes së tij, kështu që nuk duhet të prisni ndonjë surprizë të pakëndshme në formën e një përqindjeje të reduktuar në fund të tregtisë.

Pasi tregtia të mbyllet, bilanci juaj do të rivendoset automatikisht në shumën e atij fitimi.

Si të regjistroheni me email

1. Klikoni [Krijo nje llogari] në këndin e sipërm djathtas të faqes dhe do të shfaqet faqja me formularin e aplikimit.

2. Për të marrë regjistroheni duhet të kryeni hapat e mëposhtëm dhe të klikoni në butonin "Regjistrohu".

 1. fut a adresa e dhe email të vlefshme dhe të krijojë një fjalëkalimin të fortë
 2. Zgjidh nje valutë për të depozituar dhe tërhequr fonde.
 3. Lexoni dhe pajtohuni me "Marrëveshja e Shërbimit" dhe klikoni në kutinë e kontrollit
 4. Klikoni në butonin "Regjistrohu".

Sigurohuni që adresa juaj e emailit të jetë futur pa hapësira ose karaktere shtesë.

Sigurohuni që të plotësoni saktë të gjitha detajet. Ju duhet të plotësoni vetëm emailin tuaj të vërtetë. Në rast se plotësoni informacione të pasakta, mund të keni disa probleme me verifikimin e llogarisë. Quotex është një shërbim serioz financiar dhe ne ju inkurajojmë të jeni të sinqertë me ta.

Në rast se mendoni se keni plotësuar të dhëna personale të pasakta, ju lutemi modifikoni ato në profilin tuaj të Quotex ose kontaktoni mbështetjen e Quotex në internet përmes bisedës ose emailit.

Gjithashtu kuoteks ofron regjistrim për llogarinë Gmail, Facebook, VK. Është gjithashtu një nga mënyrat për të hapur një llogari në Quotex. Për të hapur një llogari me llogarinë tuaj në Facebook, Gmail, VK, thjesht duhet të klikoni në një nga butonat.

Si të regjistroheni përmes Gmail

Gjithashtu, mund të hapni një llogari Quotex përmes ueb-it përmes Gmail. Nëse dëshironi ta bëni këtë, ndiqni këto hapa:

1. Klikoni në butonin Google

2. Do të hapet dritarja e hyrjes në llogarinë Google, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të Gmail dhe të klikoni "Next"

Si të regjistroheni dhe tregtoni opsionet dixhitale në Quotex

3. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj Gmail dhe klikoni " Përparoni “.

Si të regjistroheni dhe tregtoni opsionet dixhitale në Quotex

Më pas ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi në emailin tuaj dhe do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Quotex.

Regjistrohu përmes aplikacionit

Nëse keni një pajisje celulare Android, do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin zyrtar celular Quotex nga Google Play ose këtu. 

Si të regjistroheni dhe tregtoni opsionet dixhitale në Quotex

Versioni celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me versionin në internet. Për rrjedhojë, nuk do të ketë probleme me tregtimin dhe transferimin e fondeve.

Është në fakt shumë e thjeshtë të hapësh një llogari Quotex edhe përmes aplikacionit Android. Nëse dëshironi të regjistroheni përmes aplikacionit Android, ndiqni këto hapa të thjeshtë:

 1. fut a adresa e dhe email të vlefshme dhe të krijojë një fjalëkalimin të fortë
 2. Zgjidh nje valutë për të depozituar dhe tërhequr fonde.
 3. Lexoni dhe pajtohuni me "Kontrata e shërbimit". Klikoni në kutinë e kontrollit
 4. Klikoni në " Regjistrohu "
Si të regjistroheni dhe tregtoni opsionet dixhitale në Quotex

Duke shfaqur një faqe të re pas regjistrimit të suksesshëm, nëse dëshironi të tregtoni në një llogari demo, klikoni në "Tregtoni një llogari demo" dhe ju keni $ 10,000 në llogarinë tuaj

demo Një llogari demo është një mjet që ju të njiheni me platformën, të praktikoni aftësitë tuaja tregtare në asete të ndryshme dhe të provoni mekanikë të rinj në një grafik në kohë reale pa rrezik.

Si të regjistroheni dhe tregtoni opsionet dixhitale në Quotex

Kur të jeni gati të filloni tregtimin me fonde reale, mund të kaloni në një llogari reale dhe të depozitoni paratë tuaja.

Si të regjistroheni dhe tregtoni opsionet dixhitale në Quotex

Nëse tashmë punoni me këtë platformë tregtare, hyni në llogarinë tuaj në pajisjen tuaj celulare Android.

Regjistrohu për versionin e ueb-it për celular

Nëse dëshironi të tregtoni në versionin celular të ueb-it të platformës tregtare Quotex, mund ta bëni këtë lehtësisht. Fillimisht, hapni shfletuesin në pajisjen tuaj celulare. Më pas kërkoni për "Quotex" dhe shkoni në faqen zyrtare të ndërmjetësit. pastaj klikoni në "Krijo llogari"

Në këtë hap ne ende futim të dhënat: email, fjalëkalim, zgjidhni monedhën, kontrolloni "Kontrata e shërbimit" dhe klikoni në "Regjistrohu"

Si të regjistroheni dhe tregtoni opsionet dixhitale në Quotex

Ja ku eshte! Tani mund të tregtoni nga versioni i uebit celular i platformës. Versioni i uebit celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me një version të rregullt të internetit. Për rrjedhojë, nuk do të ketë probleme me tregtimin dhe transferimin e fondeve.

Ju gjithashtu keni $ 10,000 në një llogari demo,ju gjithashtu mund të tregtoni në një llogari reale pas depozitimit .

Si të regjistroheni dhe tregtoni opsionet dixhitale në Quotex

Kjo është e gjitha, ju sapo keni hapur llogarinë tuaj Quotex në ueb-in celular.

Ju gjithashtu mund të hapni një llogari Quotex nga llogaria Gmail, Facebook, VK.

 • Zgjidhni rekordin “Facebook” (në rast se keni një llogari sociale në Facebook)
 • Zgjidhni rekordin "Gmail" (nëse keni një llogari Gmail)
 • Zgjidhni rekordin "VK" (në rast se keni një llogari VK)
Si të regjistroheni dhe tregtoni opsionet dixhitale në Quotex

 

Cilat janë opsionet dixhitale?

Opsioni është një instrument derivativ financiar i bazuar në çdo aktiv bazë, si aksionet, një palë valutore, naftë, etj.

OPTION DIGJITAL – një opsion jo standard që përdoret për të bërë një fitim nga lëvizjet e çmimeve të aktiveve të tilla për një periudhë të caktuar kohore.

Opsioni dixhital, në varësi të kushteve të rënë dakord ndërmjet palëve në transaksion, në një kohë të përcaktuar nga palët, sjell një të ardhur fikse (diferenca midis të ardhurave nga negocimi dhe çmimit të aktivit) ose humbje (në shumën të vlerës së aktivit).

Duke qenë se opsioni dixhital blihet paraprakisht me një çmim fiks, madhësia e fitimit si dhe madhësia e humbjes së mundshme dihen edhe para tregtisë.

Një veçori tjetër e këtyre tregtimeve është afati kohor. Çdo opsion ka kornizën e vet kohore (koha e skadimit ose koha e përfundimit).

Pavarësisht nga shkalla e ndryshimit në çmimin e aktivit bazë (sa u rrit ose u ul), në rast të fitimit të një opsioni, bëhet gjithmonë një pagesë fikse. Prandaj, rreziqet tuaja janë të kufizuara vetëm nga shuma për të cilën është blerë opsioni.

Cili është thelbi i tregtimit të opsioneve dixhitale?

Fakti është se opsioni dixhital është lloji më i thjeshtë i instrumentit financiar derivativ. Për të fituar para në tregun e opsioneve dixhitale, nuk keni nevojë të parashikoni vlerën e çmimit të tregut të një aktivi që ai mund të godasë.

Parimi i procesit të tregtimit reduktohet vetëm në zgjidhjen e një detyre të vetme - çmimi i një aktivi do të rritet ose ulet në momentin e ekzekutimit të kontratës.

Aspekti i opsioneve të tilla është se nuk ka rëndësi për ju nëse çmimi i aktivit bazë shkon në njëqind pikë ose vetëm një nga momenti i përfundimit të tregtisë deri në mbylljen e tij. Është e rëndësishme që ju të përcaktoni vetëm drejtimin e lëvizjes së këtij çmimi.

Nëse prognoza juaj është e saktë, atëherë në çdo rast ju merrni një të ardhur fikse.

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Si të mësoni shpejt se si të fitoni para në tregun e opsioneve dixhitale?

Për të bërë një fitim në tregun e opsioneve dixhitale, thjesht duhet të parashikoni saktë se në cilin drejtim do të shkojë çmimi i aktivit që keni zgjedhur (lart ose poshtë). Pra, për të ardhura të qëndrueshme, ju nevojiten:

 • zhvilloni strategjitë tuaja tregtare, në të cilat numri i tregtimeve të parashikuara saktë do të jetë maksimal dhe ndiqni ato
 • diversifikoni rreziqet tuaja

Në zhvillimin e strategjive, si dhe në kërkimin e opsioneve të diversifikimit, do të ndihmojë monitorimi i tregut, studimi i informacionit analitik dhe statistikor që mund të merret nga burime të ndryshme (burimet e internetit, mendimet e ekspertëve, analistët e fushës, etj.) ju, njëra prej të cilave është faqja e internetit e kompanisë.

A është e nevojshme ta shkarkoni programin në një kompjuter ose smartphone?

Jo, nuk është e nevojshme. Ju vetëm duhet të regjistroheni në faqen e internetit të Kompanisë në formën e paraqitur dhe të hapni një llogari individuale.

Në çfarë monedhe hapet llogaria e klientit? A mund të ndryshoj monedhën e llogarisë së klientit?

Si parazgjedhje, një llogari tregtare hapet në dollarë amerikanë. Por për lehtësinë tuaj, ju mund të hapni llogari të shumta në monedha të ndryshme.
Një listë e monedhave të disponueshme mund të gjendet në faqen e profilit tuaj në llogarinë tuaj të klientit.

A ka një shumë minimale që mund të depozitoj në llogarinë time gjatë regjistrimit?

Avantazhi i platformës tregtare të kompanisë është se nuk keni nevojë të depozitoni shuma të mëdha në llogarinë tuaj. Ju mund të filloni tregtimin duke investuar një sasi të vogël parash. Depozita minimale është 10 dollarë amerikanë.

Me çfarë shpenzimesh i paguan kompania fitimin e klientit në rast të një marrëveshjeje të suksesshme?

Kompania fiton me klientët. Prandaj, është me interes që pjesëmarrja në transaksione fitimprurëse të mbizotërojë ndjeshëm ndaj pjesëmarrjes në ato jofitimprurëse, pasi Kompania ka një përqindje pagesash për një strategji tregtare të suksesshme të zgjedhur nga Klienti.

Për më tepër, tregtimet e kryera nga Klienti së bashku përbëjnë vëllimin e tregtimit të kompanisë, i cili transferohet në një ndërmjetës ose bursë, të cilat nga ana e tyre përfshihen në grupin e ofruesve të likuiditetit, gjë që së bashku çon në një rritje të likuiditetit të vetë tregut. .

Çfarë është një platformë tregtare Quotex dhe pse është e nevojshme?

Platforma tregtare – një kompleks softuerësh që i mundëson Klientit të kryejë tregti (tregti) duke përdorur instrumente të ndryshme financiare. Ai gjithashtu ka akses në informacione të ndryshme si kuotat, pozicionet e tregut në kohë reale, aksionet e kompanisë, etj.

Paralajmërim për rrezikun: Tregtimi i Forex dhe instrumenteve financiare me levë është i rrezikshëm dhe mund t'ju bëjë të humbni kapitalin tuaj të investuar. Nuk rekomandohet të investoni më shumë sesa mund të përballoni dhe duhet të kuptoni plotësisht rreziqet. Tregtimi i produkteve me levë mund të mos jetë i përshtatshëm për të gjithë investitorët. Tregtimi i produkteve të palidhura si aksionet është gjithashtu i rrezikshëm sepse vlera e aksioneve mund të rritet e të ulet dhe ju mund të humbni para. Performanca e kaluar nuk garanton rezultate në të ardhmen. Para se të tregtoni, merrni parasysh nivelin tuaj të përvojës dhe qëllimet e investimit dhe kërkoni këshilla të pavarura financiare nëse është e nevojshme. Klientët janë përgjegjës për të siguruar që ata lejohen të përdorin shërbimet Quotex në përputhje me kërkesat ligjore të vendit të tyre të banimit.

Brokerat më të mirë

💱 400+ asete


© E drejta e autorit 2023 Platforma Tregtare

Crie uma conta demo com R$50.000 para treinar.

X
sq