O Quotexu

Početak » O Quotexu

QUOTEX je vrhunska platforma za trgovanje.

Lansiran 2019. godine, ali se već uspio proglasiti moćnim. Programeri su stručnjaci na najvišoj razini s dugogodišnjim iskustvom. Neki od njih dali su više od 10 godina života da usavrše svoje razvojne vještine, a ukupno iskustvo tima je 200 godina. Ovo iskustvo pomoglo je Quotexu da pronađe najbolje metode za stvaranje moderne platforme.


Pristupite Quotexu


otvori pravi račun


Želimo da svatko može ispuniti svoje želje i mogućnosti.

Quotex tim nije stvorio samo još jedan projekt za trgovce; prvo, razvili su platformu za najširu moguću publiku, za ljude koji žele naučiti koristiti napredne financijske instrumente i razviti svoje financijske vještine.

QUOTEX nudi više od 400 besplatnih alata za svakog kupca kako bi mogao trgovati i zarađivati na način na koji želi. Odaberite bilo koju imovinu: valute, dionice, metale, naftu ili plin, kao i glavni trend posljednjih godina: kriptovalute.


Pokušajte vježbati s DEMO računom

Moderna platforma za moderne ljude

Glavna prednost QUOTEX-a je vrhunska kvaliteta u svemu i bez iznimke: transparentnost platforme, napredne tehnologije, atraktivni uvjeti za sudionike. Sve nas to čini jedinstvenima.

Zahvaljujući suradnji s pouzdanim brokerima postižemo maksimalnu kontrolu nad kotacijama. Uvijek možete osobno provjeriti sve indikatore!

Radeći na stvaranju ugodnog okruženja za sve korisnike platforme, implementiramo najbolju funkcionalnost u smislu upravljanja financijama. Izuzetno brza brzina ažuriranja ponuda i sučelje jednostavno za korištenje ono je što stvara udobnost rada koristeći platformu.

Naša služba podrške zaslužuje posebnu pozornost. Svaki član tima za podršku je obožavatelj vašeg rada. Brza povratna informacija 24×7 i iskrena želja za pomoći, zato smo ispred alternativnih platformi. Radimo sve za vaš omiljeni hobi.

Kako platforma radi?

4 jednostavna koraka

Izbor

Imovina od interesa.

Podešavanje

Veličina oklade i vrijeme zaključenja posla.

Nož

Prognoza prema rasporedu zadanog vremena.

Imaš

Rezultat transakcije.

Veliki je problem što se sve mogućnosti najčešće pružaju privatno zatvorenom krugu ljudi, a sudjelovanje na burzi je, prema većini, komplicirano. Posredništva, burze, sve je to običnom čovjeku neshvatljivo. Stoga smo napravili javnu platformu za sve.

Quotex: Inovacijska platforma za trgovinu digitalnom imovinom


quotex

Mobilna aplikacija je uvijek pri ruci

Preuzmite našu aplikaciju za iPhone ili Android i počnite trgovati!


Preuzmite aplikaciju Google Play

Najbolji brokeri

💱 400+ sredstava


© Autorska prava 2023 Trgovačka platforma

Napravite demo račun s R$50,000 za treniranje.

x
hr