Politika e privatësisë

Filloni » Politika e privatësisë

Politika e privatësisë së platformës tregtare

Platforma Tregtare ("ne", "jonë" ose "faqe") është e përkushtuar për të mbrojtur privatësinë e përdoruesve të faqes sonë të internetit. Kjo politikë e privatësisë përshkruan se si ne mbledhim, përdorim, ndajmë dhe mbrojmë informacionin personal të përdoruesve. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni kushtet e kësaj politike.

Mbledhja e informacionit

Ne mbledhim informacione personale kur regjistroheni për buletinin tonë, plotësoni një formular kontakti, komentoni artikujt tanë ose ndërveproni ndryshe me faqen tonë të internetit. Informacioni i mbledhur mund të përfshijë emrin tuaj, adresën e emailit dhe çdo informacion tjetër që ju jepni vullnetarisht.

Përdorimi i Informacionit

Ne përdorim informacionin personal të mbledhur për qëllimet e mëposhtme:

  1. Dërgoni përditësime, gazeta dhe përmbajtje në lidhje me tregun financiar.
  2. Përgjigjuni pyetjeve dhe kërkesave tuaja për informacion.
  3. Përmirësoni cilësinë e përmbajtjes dhe shërbimeve tona.
  4. Personalizoni përvojën e përdoruesit të faqes suaj të internetit.
  5. Zbatoni detyrimet ligjore dhe rregullatore.

Mbrojtja e Informacionit

Ne zbatojmë masa sigurie për të mbrojtur informacionin personal të përdoruesve nga qasja ose zbulimi i paautorizuar. Megjithatë, ne nuk mund të garantojmë sigurinë e plotë të informacionit të transmetuar përmes internetit.

Ndarja e informacionit

Ne nuk shesim, marrim me qira ose ndajmë informacionin tuaj personal me palët e treta, përveç nëse është e nevojshme për të përmbushur detyrimet ligjore ose rregullatore.

Biskota

Faqja jonë e internetit përdor cookie për të përmirësuar përvojën e përdoruesit. Ju mund të vendosni shfletuesin tuaj që të refuzojë skedarët e skedarëve cookie, por kjo mund të ndikojë në funksionalitetin e sajtit.

Lidhje me faqet e palëve të treta

Faqja jonë e internetit mund të përmbajë lidhje me faqet e internetit të palëve të treta. Kjo politikë e privatësisë nuk zbatohet për ato sajte dhe ne nuk jemi përgjegjës për praktikat e tyre të privatësisë. Ne ju rekomandojmë që të lexoni politikat e privatësisë së faqeve të internetit të palëve të treta që vizitoni.

Ndryshimet në këtë Politikë të Privatësisë

Ne rezervojmë të drejtën për të përditësuar këtë Politikë të Privatësisë në çdo kohë. Ne ju rekomandojmë që të kontrolloni periodikisht këtë faqe për të qëndruar të informuar për ndryshimet.

Kontaktoni

Nëse keni ndonjë pyetje ose shqetësim në lidhje me këtë Politikë të Privatësisë, ju lutemi na kontaktoni.

Kjo politikë e privatësisë hyn në fuqi që nga data e përditësimit të saj të fundit.

Brokerat më të mirë

💱 400+ asete


© E drejta e autorit 2023 Platforma Tregtare

Krijo një llogari demo me R$50,000 për t'u trajnuar.

X
sq