Ndërmjetësi i kuotave

Filloni » Ndërmjetësi i kuotave

Platformë inovative për investime inteligjente


REGJISTRONI LLOGARINË


hap llogari reale


Hapni llogarinë DEMO

Bilanci i llogarisë demo R$50,000 (DEMO) për të mësuar të tregtoni.

Metodat e depozitimit: piks; PicPay; Kartë Krediti; Kriptovalutat;
tërheqje dhe tërheqje Menjëherë nëpërmjet PIX 

Ndërfaqe e përshtatshme tregtare

Ne krijuam një ndërfaqe më të thjeshtë dhe më të rehatshme që nuk ju largon nga gjëja më e rëndësishme: tregtimi.

sinjale të integruara

Qasuni strategjisë me kujdes: sinjalet më të sakta dhe inovative me një saktësi prej 87% do t'ju ndihmojnë të krijoni strategjinë tuaj efektive.

treguesit e tregtimit

Ne kemi mbledhur treguesit më të dobishëm të tregtimit për t'i përdorur për të rritur gjendjen e llogarisë tuaj.

shpejtësi perfekte

Platforma jonë funksionon në teknologjinë më të fundit dhe ofron shpejtësi të jashtëzakonshme.


Provoni të praktikoni me një llogari DEMO

Për të fituar më shumë para, bëni parashikimin e duhur

A do të rritet aktivi apo do të ulet?


kuotek

Aplikacioni celular është gjithmonë gati

Shkarkoni aplikacionin tonë për iPhone ose Android dhe filloni të tregtoni!


Shkarkoni aplikacionin Google Play

filloni tregtimin

3 hapa

Regjistrohu

Hapni një llogari falas në vetëm pak minuta.

Praktikoni

Rritni aftësitë tuaja me një llogari demo dhe materiale trajnimi.

Bëni një depozitë dhe filloni të tregtoni

410+ instrumente dhe një depozitë minimale prej $10 për tregtim optimal.

Pyetje të zakonshme

Si të mësoj të tregtoj?

Regjistrohuni dhe stërvituni në një llogari demo. Është saktësisht e njëjtë me tregtimin e vërtetë, por falas.

Sa kohë duhet për të tërhequr fonde?

Mesatarisht, procedura e tërheqjes zgjat një deri në pesë ditë nga data e marrjes së kërkesës përkatëse dhe varet vetëm nga vëllimi i kërkesave të përpunuara njëkohësisht. Kompania gjithmonë përpiqet të bëjë pagesat në ditën e marrjes së kërkesës.

Çfarë është një platformë tregtare dhe pse është e nevojshme?

Platforma e tregtimit është një kompleks softuerësh në të cilin klienti ka mundësinë të kryejë tregti (operacione) duke përdorur instrumentet financiare të ofruara, si dhe akses në informacione për çmimet e aseteve, pozicionin në kohë reale në treg, aksionet e kompanisë, etj.

A mund të tregtoj me celularin tim?

Platforma jonë funksionon me teknologjinë më moderne dhe mund të hapet nga shfletuesi i çdo kompjuteri apo celulari.

Cila është shuma minimale e depozitës?

Avantazhi i platformës tregtare të kompanisë është se nuk keni nevojë të depozitoni shuma të mëdha në llogarinë tuaj. Ju mund të filloni tregtimin duke investuar një sasi të vogël parash. Depozita minimale është 10 dollarë amerikanë.

A ka një tarifë për depozitimin ose tërheqjen e fondeve nga llogaria?

Jo, kompania nuk ngarkon asnjë tarifë as për depozitim, as për tërheqje. Megjithatë, vlen të merret parasysh që sistemet e pagesave mund të ngarkojnë tarifën e tyre dhe të përdorin kursin e konvertimit të monedhës së brendshme.

Kuoteks: Platforma e Inovacionit Tregtia e Aseteve Dixhitale


hap llogari reale


Hapni llogarinë DEMO

Paralajmërim për rrezikun: Tregtimi i Forex dhe instrumenteve financiare me levë është i rrezikshëm dhe mund t'ju bëjë të humbni kapitalin tuaj të investuar. Nuk rekomandohet të investoni më shumë sesa mund të përballoni dhe duhet të kuptoni plotësisht rreziqet. Tregtimi i produkteve me levë mund të mos jetë i përshtatshëm për të gjithë investitorët. Tregtimi i produkteve të palidhura si aksionet është gjithashtu i rrezikshëm sepse vlera e aksioneve mund të rritet e të ulet dhe ju mund të humbni para. Performanca e kaluar nuk garanton rezultate në të ardhmen. Para se të tregtoni, merrni parasysh nivelin tuaj të përvojës dhe qëllimet e investimit dhe kërkoni këshilla të pavarura financiare nëse është e nevojshme. Klientët janë përgjegjës për të siguruar që ata lejohen të përdorin shërbimet Quotex në përputhje me kërkesat ligjore të vendit të tyre të banimit.

Brokerat më të mirë

💱 400+ asete


© E drejta e autorit 2023 Platforma Tregtare

Krijo një llogari demo me R$50,000 për t'u trajnuar.

X
sq