Rreth Quotex

Filloni » Rreth Quotex

QUOTEX është një platformë tregtare e nivelit të lartë.

Nisur në vitin 2019, por tashmë ka arritur të deklarohet potent. Zhvilluesit janë ekspertë të nivelit më të lartë me përvojë shumëvjeçare. Disa prej tyre kanë dhënë më shumë se 10 vjet të jetës së tyre për të përmirësuar aftësitë e tyre zhvillimore, dhe përvoja totale e ekipit është 200 vjet. Kjo përvojë e ndihmoi Quotex të gjente metodat më të mira për të krijuar një platformë moderne.


Qasja në kuoteks


hap llogari reale


Ne dëshirojmë që të gjithë të jenë në gjendje të përmbushin dëshirat dhe mundësitë e tyre.

Ekipi Quotex krijoi jo vetëm një projekt tjetër për tregtarët; së pari, ata zhvilluan një platformë për audiencën më të gjerë të mundshme, për njerëzit që duan të mësojnë se si të përdorin instrumente të avancuara financiare dhe të zhvillojnë aftësitë e tyre financiare.

QUOTEX ofron më shumë se 400 mjete falas për çdo klient, në mënyrë që ata të mund të tregtojnë dhe të fitojnë para ashtu siç dëshirojnë. Zgjidhni çdo aktiv: monedha, aksione, metale, naftë ose gaz, si dhe tendencën kryesore të viteve të fundit: kriptovalutat.


Provoni të praktikoni me një llogari DEMO

Platforma moderne për njerëzit modernë

Avantazhi kryesor i QUOTEX është cilësia premium në gjithçka dhe pa asnjë përjashtim: transparenca e platformës, teknologjitë e avancuara, kushtet tërheqëse për pjesëmarrësit. E gjithë kjo na bën unikë.

Falë bashkëpunimit me ndërmjetës të besueshëm, ne arrijmë kontroll maksimal mbi kuotat. Ju gjithmonë mund t'i kontrolloni të gjithë treguesit personalisht!

Duke punuar për të krijuar një mjedis komod për të gjithë përdoruesit e platformës, ne zbatojmë funksionalitetin më të mirë për sa i përket menaxhimit financiar. Shpejtësia jashtëzakonisht e shpejtë e përditësimit të kuotave dhe ndërfaqja e lehtë për t'u përdorur është ajo që krijon rehati operimi duke përdorur platformën.

Shërbimi ynë mbështetës meriton vëmendje të veçantë. Çdo anëtar i ekipit mbështetës është një adhurues i punës suaj. Reagime të shpejta 24×7 dhe një dëshirë e sinqertë për të ndihmuar, kjo është arsyeja pse ne jemi përpara platformave alternative. Ne po bëjmë gjithçka për hobin tuaj të preferuar.

Si funksionon platforma?

4 hapa të thjeshtë

Zgjedhja

Aseti me interes.

Rregullimi

Madhësia e bastit dhe koha për të mbyllur marrëveshjen.

Thikë

Parashikimi sipas orarit të një kohe të caktuar.

Ju keni

Rezultati i transaksionit.

Një problem i madh është se të gjitha mundësitë zakonisht ofrohen privatisht për një rreth të mbyllur njerëzish, për më tepër, pjesëmarrja në bursë, sipas shumicës, është e ndërlikuar. Brokerat, shkëmbimet, e gjithë kjo është e pakuptueshme për një person të zakonshëm. Prandaj, ne kemi bërë një platformë publike për të gjithë.

Kuotex: Platforma e Inovacionit të Tregtisë së Aseteve Dixhitale


kuotek

Aplikacioni celular është gjithmonë gati

Shkarkoni aplikacionin tonë për iPhone ose Android dhe filloni të tregtoni!


Shkarkoni aplikacionin Google Play

Brokerat më të mirë

💱 400+ asete


© E drejta e autorit 2023 Platforma Tregtare

Krijo një llogari demo me R$50,000 për t'u trajnuar.

X
sq