Ndërmjetësi i kuotave

Filloni » Ndërmjetësi i kuotave

I zgjedhur ndërmjetësi më i mirë

0% e tarifave | asnjë vonesë


Imazhi demonstrues i platformës Quotex. 

Qëllimi kryesor i platformës Quotex është ta bëjë procesin e tregtimit sa më të drejtpërdrejtë dhe të thjeshtë.


Te lidhesh


Hapni llogarinë reale


hapni një llogari demo

Provojeni për praktikë falas
me R$50 mijë në llogarinë demo. 

Si punon


Fillo tani

regjistroni llogarinë tuaj

bëni një depozitë

zgjidhni aktivin

Vendosni vlerën dhe kohën

prisni rezultatin

Kthimi i secilës ndeshje mund të ndryshojë deri në 98%.

 Imazhi demonstrues i platformës Quotex

Klikoni në kohë për të caktuar kohën e përfundimit të ndeshjes.

 Imazhi demonstrues i platformës Quotex

format e depozitimit

 Imazhi demonstrues i platformës Quotex

Llojet e investimeve të disponueshme në Quotex

Më shumë se 100 aktive të disponueshme për tregtim.Indekset


Pyetje dhe pergjigje

Si mund të tërheq para nga llogaria?
Procedura e tërheqjes së parave të gatshme është jashtëzakonisht e thjeshtë.

Mënyra që keni zgjedhur për të depozituar llogarinë është gjithashtu një metodë e tërheqjes së fondeve (shih pyetjen "Si mund të depozitoj?").

Për shembull, nëse bëni një depozitë përmes sistemit Visa, do të tërhiqni edhe paratë tuaja përmes të njëjtit sistem.

Kur tërheqja është e një sasie mjaft të madhe, kompania mund të kërkojë verifikim sipas gjykimit të saj, kështu që është shumë e rëndësishme që të regjistroni një llogari individuale për të konfirmuar të drejtat tuaja për të në çdo kohë.

Sa kohë duhet për të tërhequr fonde?
Mesatarisht, procedura e tërheqjes zgjat një deri në pesë ditë nga data e marrjes së kërkesës përkatëse dhe varet vetëm nga vëllimi i kërkesave të përpunuara njëkohësisht. Kompania gjithmonë përpiqet të bëjë pagesat në ditën e marrjes së kërkesës. 

 

Cila është shuma minimale e tërheqjes?
Shuma minimale e tërheqjes fillon nga 10 USD për shumicën e sistemeve të pagesave.

Për kriptovalutat kjo shumë fillon nga 50 USD (dhe mund të jetë më e lartë për disa monedha, për shembull Bitcoin).

A ka një tarifë për depozitimin ose tërheqjen e fondeve nga llogaria?
Jo, kompania nuk ngarkon asnjë tarifë as për depozitim, as për tërheqje.

Megjithatë, vlen të merret parasysh që sistemet e pagesave mund të ngarkojnë tarifën e tyre dhe të përdorin kursin e konvertimit të monedhës së brendshme.

 
A duhet të siguroj ndonjë dokument për të bërë një tërheqje?

Në mënyrë tipike, nuk kërkohen dokumente shtesë për tërheqjen e fondeve. Megjithatë, kompania, sipas gjykimit të saj, mund t'ju kërkojë të konfirmoni të dhënat tuaja personale, duke kërkuar dokumente të caktuara. Në mënyrë tipike, kjo bëhet për të parandaluar aktivitetet që lidhen me tregtinë e paligjshme, mashtrimin financiar, si dhe përdorimin e fondeve të përfituara në mënyrë të paligjshme.

Lista e dokumenteve të tilla është minimale dhe operacioni për t'i siguruar ato nuk do të kërkojë shumë kohë dhe përpjekje.

Este é um site não oficial da Quotex autorizado a divulgar a explicação da plataforma.

Brokerat më të mirë

💱 400+ asete


© E drejta e autorit 2023 Platforma Tregtare

Crie uma conta demo com R$50.000 para treinar.

X
sq