Kako uhvatiti vrhove i padove s Harami uzorkom s Quotexom

Početak » Kako uhvatiti vrhove i padove s Harami uzorkom s Quotexom

Harami uzorak se nalazi na japanskom grafikonu svijećnjaka. Njeno ime na japanskom znači trudna žena. Ima oblik dvije uzastopne svijeće, jedne velike i druge male. Uzorak ukazuje na mogućnost promjene trenda.

Kako dobiti gornji i donji dio s Harami uzorkom uz Quotex
Harami uzorak svijećnjaka

Harami uzorak, kao što sam već spomenuo, sastoji se od para svijeća. Obično proglašava da se trenutni trend bliži kraju.

Prva Harami svijeća je duga i obojena je zelenom bojom u slučaju uzlaznog trenda, a crvenom u slučaju opadajućeg trenda.

Druga Harami svijeća je kratka i suprotne boje od prve. To znači da će to biti kratka crvenkasta svijeća kada postoji uzlazni trend i kratka bikovska svijeća kada postoji silazni trend.

Kako dobiti gornji i donji dio s Harami uzorkom uz Quotex
Harami znači trudna žena

Čitanje Harami uzorka

U kontinuiranom trendu, svijeće su iste boje. Kada postoji duga svijeća, trend je jak. Ali kad god se pojavi svijeća druge boje, to bi mogao biti znak promjene trenda. U Harami uzorku, ova svijeća suprotne boje je znatno kraća od prethodne. Osim toga, obično se odvija unutar tijela onoga što je prethodno učinjeno. Kad god primijetite Harami svijeće, vrlo je vjerojatan preokret trenda. Drugi izbor je neizbježna korekcija cijene prije nego što tržište nastavi u prethodnom smjeru.

Trgovanje s Harami uzorkom na Quotex platformi

Kako dobiti gornji i donji dio s Harami uzorkom uz Quotex
Harami na dnevnom grafikonu IBM-a

Zbog neizvjesnosti, ako Harami svijeće predstavljaju preokret trenda ili korekciju cijene, bolje je koristiti opisani obrazac za dugoročno trgovanje. U gornjem primjeru grafikona odabrano vremensko razdoblje je 1 dan. Najrazumnije vrijeme za ulazak u poziciju je razvoj treće zelene svijeće. Ova svijeća jasno pokazuje da će trend rasti. Raspon trgovanja mora biti 1 dan.

Sada imate potrebno znanje o Harami obrascu, pa je vrijeme da ga provedete u praksi. Isprobajte ga na Quotexovom besplatnom demo računu prije nego što postanete stvarni. Samo budite izuzetno oprezni sa svojim trgovinama jer ne postoji strategija bez rizika i vjerojatno ćete usput pretrpjeti gubitke. Uvijek budite spremni nositi se sa stvarima koje ne idu po planu.

Bit će nam drago čuti od vas. Koristite odjeljak za komentare u nastavku.

Najbolji brokeri

💱 400+ sredstava


© Autorska prava 2023 Trgovačka platforma

Napravite demo račun s R$50,000 za treniranje.

x
hr