Kako koristiti preokretnu trgovinsku strategiju na Quotexu?

Početak » Kako koristiti preokretnu trgovinsku strategiju na Quotexu?

Preokreti su životna činjenica na financijskim tržištima. Cijene se uvijek u nekom trenutku obrnu i imat će višestruke bikovske i medvjeđe preokrete tijekom vremena. Zanemarivanje vraćanja može rezultirati većim rizikom od očekivanog. Kada počne preokret, nejasno je radi li se o preokretu ili povlačenju. Nakon što je očito da se radi o preokretu, cijena se možda već pomaknula znatno, što je rezultiralo znatnim gubitkom ili erozijom profita za trgovca.

Glavno načelo strategije preokreta je kupnja u smjeru cijene. Idealan je za binarne opcije jer se trgovine mogu sklapati na nižim vremenskim okvirima i čestim signalima. Strategija je izgrađena na tri moćna indikatora: Bollinger Bands, MACD i SMA. Sve ove alate možete pronaći u terminalu Pocket Option.

Kako konfigurirati grafikon i indikatore?

Da biste radili sa strategijom preokretanja trgovanja, aktivirajte grafikon svijeća i trgujte vrlo promjenjivom imovinom kao što su USD ili kriptovalute.

Što se tiče postavki indikatora:

  • Koristite zadane parametre za MACD;
  • Koristite razdoblje 22 i odstupanje 2 za Bollingerove pojaseve;
  • Koristite razdoblje 10 za SMA.

Stručnjaci savjetuju vremenski okvir od 15 minuta za strategiju preokreta. Možete početi s njim i promijeniti ga kasnije.

Kako primijeniti preokretnu trgovinsku strategiju?

Prije svega, trebali biste očekivati snažno kretanje cijena: sve će svijeće biti iste boje. Očekujte da se formira 4-5 ovih svijeća. Naravno, imate dva važna pitanja: hoće li se trend nastaviti i kada možete kupiti opciju?

Trgovanje se obavlja u zakrpama nakon preokreta cijene. Da biste ga vidjeli na grafikonu, prijeđite s razdoblja od 15 minuta na razdoblje od 5 minuta. Lažni signali su također stvarnost. Preokret se može dogoditi pomoću indikatora ili cjenovne akcije, ali cijena se odmah nastavlja kretati u smjeru prethodnog trenda.
Kako koristiti strategiju preokretanja trgovanja u Quotexu?

Kako kupiti ugovore sa preokretnom trgovinskom strategijom?

Prije svega, postavite svoj trgovački terminal i pričekajte impulsno kretanje unutar 15 minuta. Čim se na grafikonu pojavi nekoliko svijeća, prijeđite na manji vremenski okvir (5 minuta).

  • POZOVITE kada su svijeće iznad rastućih Bollingerovih pojaseva. Cijena se odbila od MA (10) u smjeru prema gore. MACD grafikon je iznad nulte razine;

Kako koristiti strategiju preokretanja trgovanja u Quotexu?

  • PUT kada su svijeće ispod Bollingerovih traka koje se kreću prema dolje. Cijena se odbila od MA (10) u silaznom smjeru. MACD grafikon je ispod nulte razine.

Kako koristiti strategiju preokretanja trgovanja u Quotexu?
Razdoblje isteka je postavljeno na tri crtice na donjem razdoblju.

Preokret je promjena trenda cijene neke imovine. Povlačenje je kontra potez unutar trenda, ali ne preokreće trend. Uzlazni trend stvaraju viši vrhovi zamaha i viši padovi. Povlačenja stvaraju više padove. Stoga se preokret uzlaznog trenda ne događa sve dok cijena ne dosegne niži minimum u vremenskom okviru koji trgovac promatra. Preokreti uvijek počinju kao mogući povrati. Koji će na kraju biti, ne zna se kada počinje. Trgovci pokušavaju izaći iz pozicija koje su usklađene s trendom prije preokreta ili će izaći čim vide da je preokret u tijeku.

Quotex nudi trgovcima kompletan skup instrumenata za postavljanje uspješne strategije trgovanja.

Najbolji brokeri

💱 400+ sredstava


© Autorska prava 2023 Trgovačka platforma

Napravite demo račun s R$50,000 za treniranje.

x
hr