Kako kombinirati strategiju Bollingerovih pojaseva (BB) i indeksa relativne snage (RSI) u Quotexu

Početak » Kako kombinirati strategiju Bollingerovih pojaseva (BB) i indeksa relativne snage (RSI) u Quotexu

Mnogi trgovci kombiniraju snagu indeksa relativne snage i Bollingerovih pojaseva kako bi izgradili uspješnu i pouzdanu strategiju trgovanja koja izvrsno funkcionira za turbo opcije. Turbo opcije nisu lake, ali su vrlo isplative. Kao što znate u binarnom trgovanju, dobit ne ovisi o broju bodova, već ovisi o smjeru trenda.

Kako konfigurirati terminal i indikatore

Turbo opcije najbolje funkcioniraju za vrlo nestabilnu imovinu kao što su valutni parovi ili kriptovalute. Preporučujemo da svoju strategiju za turbo opcije izgradite na indeksu relativne snage i Bollingerovim pojasevima. Počnite s vremenskim okvirom od 60 sekundi i koristite japanske svijeće na grafikonu. U Quotexu ćete pronaći sve potrebne alate i indikatore.

Postavka za Bollingerove pojaseve je razdoblje od 20 s odstupanjem od 2.

Postavljanje indeksa relativne snage zahtijeva više pažnje. Zadane postavke RSI razdoblja od 14 svijeća su za srednjoročno trgovanje i morate ih promijeniti ako želite trgovati turbo opcijama.

Postavka za RSI je razdoblje od 7. Također promijenite zadane razine RSI na 20 i 80.

Razine overbought i oversold daju signale za kupnju ugovora, pa kada promijenimo razdoblje na 7 i napustimo standardne zone 30 i 70, RSI daje mnogo lažnih signala kao odgovor na buku tržišta.

Kako trgovati opcijama s RSI i BB za 60 sekundi?

Vaša strategija za turbo opcije trebala bi kombinirati snage RSI i BB. Ne vjerujte objavama ljudi koji tvrde dobre rezultate koristeći samo RSI. Je li to anomalija ili trešnja. Evo kako strategija funkcionira:

CALL kada signalna linija RSI izbije iz zone preprodaje. Istodobno, na Bollingerovim vrpcama treba primijetiti proboj niže razine.
Kako kombinirati strategiju Bollingerovih pojaseva (BB) i indeksa relativne snage (RSI) u Quotexu za Turbo opcije
PUT kada signalna linija indeksa relativne snage izađe iz zone prekomjerne kupnje. BB pokazuje proboj gornje razine kanala.
Kako kombinirati strategiju Bollingerovih pojaseva (BB) i indeksa relativne snage (RSI) u Quotexu za Turbo opcije
Za turbo opcije, razdoblje isteka mora biti najmanje 2, ali ne duže od 4 minute.

Kao što vidite, ideja je jednostavna. Kupite ako varijabla proširenja ostane unutar Bollingerove vrijednosti i ako je proširenje raspona ispod unaprijed određene margine, kao i ako RSI dosegne zonu preprodaje. Prodajte ako varijabla proširenja ostane unutar Bollingera i ako je proširenje pojasa ispod unaprijed određene margine, kao i ako RSI dosegne zonu prekomjerne kupovine.

Zaključno, zapamtite da RSI ovisi o trenutnom stanju na tržištu. Ako varira, vjerojatno će vam dati dobre signale. Ako je u porastu, bolje je koristiti druge alate.

Najbolji brokeri

💱 400+ sredstava


© Autorska prava 2023 Trgovačka platforma

Napravite demo račun s R$50,000 za treniranje.

x
hr