Si të regjistroni një llogari demo Quotex dhe të filloni

Filloni » Si të regjistroni një llogari demo Quotex dhe të filloni

Si të regjistroni një llogari demo me email

1. vizitë faqen zyrtare të internetit Quotex. klikoni brenda [Krijo nje llogari] në faqen e sipërme djathtas dhe do të shfaqet faqja me formularin e aplikimit.
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Quotex
2. për Regjistrohu duhet të kryeni hapat e mëposhtëm dhe të klikoni në butonin "Regjistrohu".

 1. Fut një adresë emaili të vlefshme dhe të krijojë një fjalëkalim i fortë
 2. Zgjidh nje valutë për të depozituar dhe tërhequr fonde.
 3. Lexoni dhe pajtohuni me "Marrëveshja e Shërbimit" dhe klikoni në kutinë e kontrollit
 4. Klikoni në butonin "Regjistrohu".

Sigurohuni që adresa juaj e emailit të jetë futur pa hapësira ose karaktere shtesë.

Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Quotex
Sigurohuni që të plotësoni saktë të gjitha detajet. Ju duhet të plotësoni vetëm emailin tuaj të vërtetë. Nëse plotësoni informacione të pasakta, mund të keni disa probleme me verifikimin e llogarisë. Quotex është një shërbim serioz financiar dhe ju rekomandojmë të jeni të sinqertë me ta.

Nëse mendoni se keni plotësuar të dhëna personale të pasakta, ju lutemi modifikoni ato në profilin tuaj Quotex ose kontaktoni mbështetjen e Quotex në internet përmes bisedës ose emailit.

Gjithashtu kuoteks ofron regjistrim për llogarinë Gmail, Facebook, VK. Është gjithashtu një nga mënyrat për të hapur një llogari në Quotex. Për të hapur një llogari me llogarinë tuaj në Facebook, Gmail, VK, thjesht duhet të klikoni në një nga butonat.
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Quotex
Regjistrimi i kuotave është shumë thjeshtë dhe nuk merr shumë kohë. Tani nuk keni nevojë për regjistrim hapni një llogari demo . $ 10,000 në llogarinë Demo ju lejon të praktikoni aq sa ju nevojitet falas.

Ne rekomandojmë përdorimin e tregtimit demo për të praktikuar përpara se të bëni një depozitë të vërtetë. Ju lutemi mbani mend më shumë praktikoni më shumë mundësi për të fituar para të vërteta quotex.com . Klikoni butonin "Tregtoni një llogari demo" për të tregtuar me një llogari demo
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Quotex
demo Një llogari demo është një mjet që ju të njiheni me platformën, të praktikoni aftësitë tuaja tregtare në asete të ndryshme dhe të provoni mekanikë të rinj në një grafik në kohë reale pa rrezik.

Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Quotex

Ju gjithashtu mund të tregtoni në një llogari reale pas depozitimit. Klikoni në butonin e gjelbër "Ringarkoni me 100 $" për të depozituar dhe tregtuar me një llogari reale.
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Quotex
Si të depozitoni para në Quotex
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Quotex

Si të regjistroni një llogari demo në Facebook

Gjithashtu, ju keni mundësinë për të hapur llogarinë tuaj duke përdorur llogarinë tuaj personale në Facebook dhe mund ta bëni këtë në vetëm disa hapa të thjeshtë:

1. Klikoni në butonin Facebook
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Quotex
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në Facebook, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit që keni përdorur për t'u regjistruar në Facebook

3. Futni fjalëkalimin e llogarisë tuaj në Facebook

4. Klikoni në "Identifikohu"
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Quotex
Pasi të keni klikuar butonin "Identifikohu", Quotex kërkon qasje në: Emri, fotografia e profilit dhe adresa e emailit tuaj. Kliko Vazhdo…
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Quotex
Pas kësaj ju do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Quotex.

Si të regjistroni një llogari demo duke përdorur Gmail

Gjithashtu, mund të hapni një llogari Quotex përmes ueb-it përmes Gmail. Nëse dëshironi ta bëni këtë, ndiqni këto hapa:

1. Klikoni në butonin Google
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Quotex
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në llogarinë Google, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të Gmail dhe të klikoni "Next"
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Quotex
3. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj Gmail dhe klikoni " Përparoni “.
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Quotex
Pas kësaj, ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi në adresën tuaj të emailit dhe do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Quotex.

Si të regjistroni një llogari demo nga VK

Gjithashtu, ju keni mundësinë për të hapur llogarinë tuaj nëpërmjet internetit nëpërmjet VK dhe mund ta bëni këtë në vetëm disa hapa të thjeshtë:

1. Klikoni në butonin
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Quotex
VK 2. Do të hapet dritarja e hyrjes në VK, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit që keni përdorur për t'u regjistruar në VK

3. Futni fjalëkalimin e llogarisë tuaj VK

4. Klikoni në "Identifikohu"
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Quotex
Pas kësaj Ju do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Quotex.

 

Regjistroni një llogari demo përmes aplikacionit Android

Nëse keni një pajisje celulare Android, do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin zyrtar celular Quotex nga Google Play ose ketu . Mjaft Kërko për O Aplikacioni “Quotex – Platforma e Investimeve Online”. dhe shkarkojeni atë në pajisjen tuaj.
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Quotex
Versioni celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me versionin në internet. Për rrjedhojë, nuk do të ketë probleme me tregtimin dhe transferimin e fondeve.

Në fakt është shumë e thjeshtë të hapësh një llogari Quotex edhe përmes aplikacionit Android. Nëse dëshironi të regjistroheni përmes aplikacionit Android, ndiqni këto hapa të thjeshtë:

 1. Fut një adresë emaili të vlefshme dhe të krijojë një fjalëkalim i fortë
 2. Zgjidh nje valutë për të depozituar dhe tërhequr fonde.
 3. Lexoni dhe pajtohuni me "Marrëveshja e Shërbimit". Klikoni në kutinë e kontrollit
 4. Klikoni në " Regjistrohu "

Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Quotex
Shfaqja e një faqeje të re pas regjistrimit të suksesshëm, Nëse dëshironi të tregtoni në një llogari demo, klikoni në "Tregtoni në një llogari demo" dhe ju keni $ 10,000 in
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Quotex
një llogari demo Një llogari demo është një mjet për t'u njohur me platformën, për të praktikuar aftësitë tuaja tregtare në asete të ndryshme dhe për të provuar mekanikë të rinj në një grafik në kohë reale pa rrezik.
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Quotex
Kur të jeni gati të filloni tregtimin me fonde reale, mund të kaloni në një llogari reale dhe të depozitoni paratë tuaja.
Si të depozitoni para në Quotex
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Quotex
Nëse tashmë punoni me këtë platformë tregtare, hyni në llogarinë tuaj në pajisjen tuaj celulare Android.

Regjistroni një llogari demo në versionin Mobile Web

Nëse dëshironi të tregtoni në versionin celular të ueb-it të platformës tregtare Quotex, mund ta bëni lehtësisht. Fillimisht, hapni shfletuesin tuaj në pajisjen tuaj celulare. Pas kësaj, kërkoni për " quotex.io " dhe vizitoni faqen zyrtare të ndërmjetësit. pastaj klikoni në "Krijo llogari"
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Quotex
Në këtë hap futim edhe të dhënat: e-mail, fjalëkalim, zgjedhim monedhën, kontrollojmë "Kontrata e shërbimit" dhe klikoni në "Regjistrohu"
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Quotex
Ja ku eshte! Tani mund të tregtoni nga versioni i uebit celular i platformës. Versioni i uebit celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me një version të rregullt të internetit. Për rrjedhojë, nuk do të ketë probleme me tregtimin dhe transferimin e fondeve.

Ju gjithashtu keni $ 10,000 në llogarinë demonstruese,.
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Quotex
Kjo është e gjitha, ju sapo keni hapur llogarinë tuaj Quotex në ueb-in celular.

Ju gjithashtu mund të hapni llogarinë Quotex me llogarinë Gmail, Facebook, VK.

 • Zgjidhni rekordin "Facebook" (nëse keni një llogari sociale në Facebook)
 • Zgjidhni rekordin "Gmail" (nëse keni një llogari Gmail)
 • Zgjidhni rekordin "VK" (nëse keni një llogari VK)

Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Quotex

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

A mund të bëj fitim shtesë në llogarinë demo?

Një llogari demo është një mjet që ju të njiheni me platformën, të praktikoni aftësitë tuaja tregtare në asete të ndryshme dhe të provoni mekanikë të rinj në një grafik në kohë reale pa rrezik.

Fondet në llogarinë demo nuk janë reale. Ju mund t'i rritni ato duke përfunduar marrëveshje të suksesshme, por jo ai mundet largojini ato.

Kur të jeni gati për të filluar tregtimin me fonde reale, mund të kaloni në një llogari reale.

A është e nevojshme ta shkarkoni programin në një kompjuter ose smartphone?

Jo, nuk është e detyrueshme. Thjesht duhet të regjistroheni në faqen e internetit të kompanisë në formën e paraqitur dhe të hapni një llogari individuale.

Në çfarë monedhe hapet llogaria e klientit? A mund të ndryshoj monedhën e llogarisë së klientit?

Si parazgjedhje, një llogari tregtare hapet në dollarë amerikanë. Por për lehtësinë tuaj, ju mund të hapni llogari të shumta në monedha të ndryshme.
Një listë e monedhave të disponueshme mund të gjendet në faqen e profilit tuaj në llogarinë tuaj të klientëve.

A ka një shumë minimale që mund të depozitoj në llogarinë time gjatë regjistrimit?

Avantazhi i platformës tregtare të Kompanisë është se nuk keni nevojë të depozitoni shuma të mëdha në llogarinë tuaj. Ju mund të filloni tregtimin duke investuar një sasi të vogël parash. Depozita minimale është 10 dollarë amerikanë.

Si të tregtoni opsionet dixhitale?

1. Zgjidhni aktivin për të tregtuar: Monedhat, Mallrat, Kripto ose Indekset

 • Mund të lëvizni nëpër listën e aseteve. Asetet që janë në dispozicion për ju janë me ngjyrë të bardhë. Klikoni mbi aktivin për të tregtuar mbi të.
 • Ju mund të tregtoni shumë aktive në të njëjtën kohë. Klikoni butonin "+" në të majtë të seksionit të aseteve. Aktivi që zgjidhni do të shtohet.

Përqindja pranë aktivit përcakton përfitimin e tij. Sa më e lartë të jetë përqindja - aq më i lartë është fitimi juaj në rast suksesi.

Shembull. Nëse një tregti prej $ 10 me një përfitim prej 80% mbyllet me një rezultat pozitiv, $ 18 do të kreditohet në bilancin tuaj. $ 10 është investimi juaj dhe $ 8 është një fitim.

Rentabiliteti i disa aktiveve mund të ndryshojë në varësi të kohës së skadimit të një tregtimi dhe gjatë gjithë ditës në varësi të situatës së tregut.

Të gjitha tregtimet mbyllen me përfitimin e treguar kur u hapën.
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Quotex
dy. Zgjidhni një kohë skadimi

Periudha e skadimit është koha pas së cilës marrëveshja do të konsiderohet e përfunduar (e mbyllur) dhe rezultati do të shtohet automatikisht.

Kur përfundoni një tregti me opsione dixhitale, ju përcaktoni në mënyrë të pavarur kohën e ekzekutimit të transaksionit (1 minutë, 2 orë, muaj, etj.).
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Quotex
3. Përcaktoni shumën që do të investoni. Shuma minimale për një tregti është $ 1, maksimumi - $ 1000, ose ekuivalenti në monedhën e llogarisë tuaj. Ne ju rekomandojmë që të filloni me tregti të vogla për të testuar tregun dhe për t'u ndjerë rehat.
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Quotex
4. Analizoni lëvizjen e çmimeve në tabelë dhe bëni parashikimin tuaj. Zgjidhni opsionet Lart (E gjelbër) ose Poshtë (E kuqe) në varësi të parashikimit tuaj. Nëse prisni që çmimi të rritet, shtypni "Lart" dhe nëse mendoni se çmimi do të ulet, shtypni "Poshtë"
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Quotex
5. Prisni që marrëveshja të mbyllet për të parë nëse parashikimi juaj ishte i saktë.Nëse do të ishte, vlera e investimit tuaj plus fitimi nga aktivi do t'i shtohej bilancit. Nëse parashikimi juaj ishte i pasaktë - investimi nuk do të kthehej.

Ti mund për të monitoruar ecuria e porosisë tuaj në The tregton
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Quotex

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Cilat janë rezultatet e mundshme të negociatave të vendosura?

Ekzistojnë tre rezultate të mundshme në tregun e opsioneve dixhitale:

1) nëse parashikimi juaj për përcaktimin e drejtimit të lëvizjes së çmimit të aktivit bazë është i saktë, ju merrni të ardhura.

2) nëse në kohën e përfundimit të opsionit parashikimi juaj është i gabuar, ju pësoni një humbje të kufizuar nga madhësia e vlerës së aktivit (d.m.th., në fakt, ju mund të humbni vetëm investimin tuaj).

3) nëse rezultati i tregtisë është zero (çmimi i aktivit bazë nuk ka ndryshuar, opsioni plotësohet me çmimin me të cilin është blerë), ju ktheni investimin tuaj. Kështu, niveli i rrezikut tuaj është gjithmonë i kufizuar vetëm nga madhësia e vlerës së aktivit.

Çfarë përcakton madhësinë e fitimit?

Ka disa faktorë që ndikojnë në madhësinë e fitimit tuaj:

 • likuiditeti i aktivit që keni zgjedhur në treg (sa më shumë aktivi të jetë i kërkuar në treg, aq më shumë fitim do të merrni)
 • koha e tregtimit (likuiditeti i një aktivi në mëngjes dhe likuiditeti i një aktivi pasdite mund të ndryshojnë ndjeshëm)
 • tarifat e brokerimit
 • ndryshimet në treg (ngjarjet ekonomike, ndryshimet në një pjesë të një aktivi financiar, etj.)

Si mund të llogaris fitimin e një tregtie?

Ju nuk duhet ta llogaritni vetë fitimin.

Një tipar i opsioneve dixhitale është një shumë fikse fitimi për transaksion, e cila llogaritet si përqindje e vlerës së opsionit dhe nuk varet nga shkalla në të cilën kjo vlerë ndryshon. Supozoni se nëse çmimi ndryshon në drejtimin që keni parashikuar me vetëm 1 pozicion, ju do të fitoni 90% të vlerës së opsionit. Ju do të fitoni të njëjtën shumë nëse çmimi lëviz në 100 pozicione në të njëjtin drejtim.

Për të përcaktuar shumën e fitimit, duhet të kryeni hapat e mëposhtëm:

 • zgjidhni aktivin që do të shërbejë si bazë për opsionin tuaj
 • tregoni çmimin me të cilin do të kishit blerë opsionin
 • përcaktoni kohën e tregtimit, pas këtyre veprimeve, platforma do të shfaqë automatikisht përqindjen e saktë të fitimit tuaj, në rast të prognozës së saktë

Fitimi nga tregtimi mund të jetë deri në 98% të shumës së investimit.

Rendimenti i një opsioni dixhital fiksohet menjëherë pas blerjes së tij, kështu që nuk duhet të prisni ndonjë surprizë të pakëndshme në formën e një përqindjeje të reduktuar në fund të tregtisë.

Pasi tregtia të mbyllet, bilanci juaj do të rimbushet automatikisht me shumën e atij fitimi.

Cili është thelbi i tregtimit të opsioneve dixhitale?

Fakti është se një opsion dixhital është lloji më i thjeshtë i instrumentit financiar derivativ. Për të fituar para në tregun e opsioneve dixhitale, nuk keni nevojë të parashikoni vlerën e çmimit të tregut të një aseti që mund të godasë.

Parimi i procesit të tregtimit reduktohet vetëm në zgjidhjen e një detyre të vetme - çmimi i një aktivi do të rritet ose ulet në momentin e ekzekutimit të kontratës.

Gjëja e opsioneve të tilla është se nuk ka rëndësi për ju nëse çmimi i aktivit bazë shkon njëqind pikë apo vetëm një pikë, nga momenti i përfundimit të tregtisë deri në mbylljen e tij. Është e rëndësishme që ju të përcaktoni vetëm drejtimin e lëvizjes së këtij çmimi.

Nëse parashikimi juaj është i saktë, atëherë në çdo rast ju merrni një të ardhur fikse.

Si të mësoni shpejt se si të fitoni para në tregun e opsioneve dixhitale?

Për të bërë një fitim në tregun e opsioneve dixhitale, ju vetëm duhet të parashikoni saktë se në cilën mënyrë do të shkojë çmimi i aktivit tuaj të zgjedhur (lart ose poshtë). Pra, për të ardhura të qëndrueshme, ju nevojiten:

 • zhvilloni strategjitë tuaja tregtare, në të cilat numri i tregtimeve të parashikuara saktë do të jetë maksimal dhe ndiqni ato
 • diversifikoni rreziqet tuaja

Në zhvillimin e strategjive, si dhe në kërkimin e opsioneve të diversifikimit, monitorimin e tregut, studimin e informacionit analitik dhe statistikor që mund të merret nga burime të ndryshme (burimet e internetit, opinionet e ekspertëve, analistë të fushës, etj.) faqen e internetit të kompanisë.

Me çfarë shpenzimesh kompania i paguan një fitim Klientit në rast të tregtimit të suksesshëm?

Kompania fiton me klientët. Prandaj, është e interesuar që pjesa e transaksioneve fitimprurëse të mbizotërojë ndjeshëm ndaj pjesës së atyre jofitimprurëse, për faktin se Shoqëria ka një përqindje pagesash për një strategji tregtare të suksesshme të zgjedhur nga Klienti.

Për më tepër, tregtitë e kryera nga PALË KONTRAKTUES së bashku përbëjnë xhiron e PALËS KONTRAKTUAR, e cila transferohet në një ndërmjetës ose bursë, e cila nga ana tjetër përfshihet në grupin e ofruesve të likuiditetit, gjë që së bashku çon në një rritje të likuiditetit të tregu vetë.

Çfarë është një platformë tregtare dhe pse është e nevojshme?

Platforma tregtare – një kompleks softuerësh që i mundëson Klientit të kryejë tregti (tregti) duke përdorur instrumente të ndryshme financiare. Gjithashtu ka akses në informacione të ndryshme si vlera e kuotimeve, pozicionet e tregut në kohë reale, aksionet e Kompanisë

Brokerat më të mirë

💱 400+ asete


© E drejta e autorit 2023 Platforma Tregtare

Krijo një llogari demo me R$50,000 për t'u trajnuar.

X
sq