Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në Quotex

Filloni » Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në Quotex

Si të futni kuoteks

Hyni në Quotex duke përdorur email

Për të filluar, është shumë e lehtë të identifikohesh në llogarinë tënde Quotex nëpërmjet internetit me email. Për ta bërë këtë, duhet të ndiqni këto hapa:

 1. Hyni në aplikacion ose Faqja e internetit Quotex  .
 2. Klikoni në "Identifikohu"
 3. Shkruani adresën tuaj të emailit dhe fjalëkalimin.
 4. Klikoni në butonin "Identifikohu".
 5. Nëse keni harruar emailin tuaj, mund të identifikoheni duke përdorur "Gmail", "Facebook" ose "VK"
 6. Nëse keni harruar fjalëkalimin tuaj, klikoni në "Kam harruar fjalëkalimin tim".

Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në Quotex
Shkruani tuajin adresën e emailit dhe fjalëkalimin që jeni regjistruar për të hyrë në llogarinë tuaj dhe klikoni "Hyni"
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në Quotex
Kjo është ajo, ju sapo keni hyrë në llogarinë tuaj Quotex. Ju keni $ 10,000 në llogarinë demonstruese, ju gjithashtu mund të tregtoni në një llogari reale pas depozitimit.
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në Quotex

Hyni në Quotex duke përdorur Facebook

Me Quotex, ju gjithashtu keni mundësinë e hyrjes në llogarinë tuaj të internetit përmes Facebook. Për ta bërë këtë, ju vetëm duhet:

1. Klikoni butonin Facebook
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në Quotex
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në Facebook, ku do t'ju duhet të vendosni adresën e emailit që keni përdorur për t'u regjistruar në Facebook

3. Futni fjalëkalimin e llogarisë tuaj në Facebook

4. Klikoni në "Identifikohu"
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në Quotex
Pasi të klikoni butonin "Identifikohu", Quotex kërkon qasje në: Emrin tuaj, foton e profilit dhe adresën e emailit. Kliko Vazhdo…
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në Quotex
Pas kësaj ju do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Quotex.

Hyni në Quotex duke përdorur Gmail

Është në të vërtetë shumë e thjeshtë të hyni në llogarinë tuaj Quotex përmes internetit gjithashtu përmes gmail. Nëse dëshironi ta bëni këtë, duhet të plotësoni hapat e mëposhtëm:

1. Së pari, klikoni në butonin Google
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në Quotex
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në llogarinë Google, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të Gmail dhe të klikoni "Next"
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në Quotex
3. Më pas shkruani fjalëkalimin e llogarisë tuaj Gmail dhe klikoni " Tjetra “.
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në Quotex
Pas kësaj, ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi në adresën tuaj të emailit dhe do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Quotex.

Hyni në Quotex duke përdorur VK

Me Quotex, ju gjithashtu keni mundësinë e hyrjes në llogarinë tuaj nëpërmjet internetit përmes VK. Për ta bërë këtë, ju vetëm duhet:

1. Klikoni butonin VK
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në Quotex
2. Do të hapet faqja e hyrjes në VK, ku do të duhet të futni emailin e përdorur për të regjistruar llogarinë tuaj VK

3. Futni fjalëkalimin e llogarisë tuaj VK

4. Së fundi, klikoni në "Identifikohu"
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në Quotex
Pas kësaj ju do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Quotex.

Hyni në Quotex përmes aplikacionit Android

Nëse keni një pajisje celulare Android, do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin zyrtar celular Quotex nga Google Play ose ketu . Mjaft Kërko për O Aplikacioni “Quotex – Platforma e Investimeve Online”. dhe shkarkojeni atë në pajisjen tuaj.
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në Quotex
Versioni celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me versionin në internet. Për rrjedhojë, nuk do të ketë probleme me tregtimin dhe transferimin e fondeve.

Është shumë e lehtë të hyni në llogarinë tuaj Quotex edhe përmes aplikacionit Android. Për ta bërë këtë, ndiqni këto hapa të thjeshtë:

1. Futni adresën tuaj të emailit që keni përdorur për të hapur llogarinë tuaj Quotex

2. Futni fjalëkalimin e llogarisë suaj të Quotex

3. Klikoni në butonin "Enter".
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në Quotex
taniJu keni $ 10,000 në llogarinë demonstruese, ju gjithashtu mund të tregtoni në një llogari reale pas depozitimit .
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në Quotex

Hyni në versionin ueb të Quotex Mobile

Nëse dëshironi të tregtoni në versionin celular të ueb-it të platformës tregtare Quotex, mund ta bëni lehtësisht. Fillimisht, hapni shfletuesin tuaj në pajisjen tuaj celulare. Pas kësaj, kërkoni për " quotex.com” dhe vizitoni faqen zyrtare të ndërmjetësit. Klikoni në "Krijo llogari"
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në Quotex
Klikoni në "Login" dhe shkruani emailin dhe fjalëkalimin tuaj, më pas klikoni në butonin "Identifikohu".
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në Quotex
Ja ku jeni! Tani mund të tregtoni nga versioni i uebit celular i platformës. Versioni i uebit celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me një version të rregullt të internetit. Për rrjedhojë, nuk do të ketë probleme me tregtimin dhe transferimin e fondeve.

Ju gjithashtu keni $ 10,000 në llogarinë demonstruese, ju gjithashtu mund të tregtoni në një llogari reale pas depozitimit .
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në Quotex

Keni harruar fjalëkalimin e kuoteksit

Mos u shqetësoni nëse nuk mund të identifikoheni në platformë, mund të jeni duke shkruar fjalëkalimin e gabuar. Ju mund të shpikni një të re.

Për ta bërë këtë, klikoni në butonin "Kam harruar fjalëkalimin tim".
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në Quotex
Në dritaren e re, shkruani emailin që keni përdorur gjatë regjistrimit dhe klikoni në butonin "Konfirmo emailin".
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në Quotex
Do të merrni një email me një lidhje për të ndryshuar fjalëkalimin tuaj menjëherë.
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në Quotex
Pjesa më e vështirë ka mbaruar, ju premtojmë! Tani thjesht shkoni në kutinë tuaj hyrëse, hapni emailin dhe klikoni në butonin "Rivendos fjalëkalimin".
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në Quotex
Lidhja në email do t'ju çojë në një seksion të veçantë në faqen e internetit të Quotex. Fusni fjalëkalimin tuaj të ri këtu dy herë dhe klikoni butonin "Ndrysho fjalëkalimin".
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në Quotex
Pasi të shkruani "Fjalëkalimi" dhe "Konfirmo fjalëkalimin".

Kjo eshte! Tani mund të identifikoheni në platformën Quotex duke përdorur emrin e përdoruesit dhe një fjalëkalim të ri.
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në Quotex

Si të verifikoni llogarinë në Quotex

Cilat të dhëna nevojiten për t'u regjistruar në faqen e internetit të Kompanisë?

Për të fituar para nga opsionet dixhitale, së pari duhet të hapni një llogari që ju lejon të tregtoni. Për ta bërë këtë, duhet të regjistroheni në faqen e internetit të Kompanisë.

Procesi i regjistrimit është i thjeshtë dhe nuk kërkon shumë kohë.

Është e nevojshme të plotësoni një pyetësor në formularin e propozuar. Do t'ju kërkohet të shkruani informacionin e mëposhtëm:

 • emri (në anglisht)
 • adresa e emailit (fut adresën aktuale, punën, adresën)
 • telefon (me një kod p.sh. +44123 ....)
 • një fjalëkalim që do të përdorni në të ardhmen për të hyrë në sistem (për të minimizuar rrezikun e aksesit të paautorizuar në llogarinë tuaj individuale, ju rekomandojmë të krijoni një fjalëkalim kompleks duke përdorur shkronja të vogla, të mëdha dhe numra. Mos ua zbuloni fjalëkalimin palëve të treta )

Pas plotësimit të formularit të aplikimit, do të keni disa mënyra për të financuar llogarinë tuaj tregtare.

Si të verifikoni llogarinë Quotex?

Verifikimi në opsionet dixhitale është një konfirmim nga Klienti i të dhënave të tij personale, duke i siguruar kompanisë dokumente shtesë. Kushtet e verifikimit për Klientin janë sa më të thjeshta dhe lista e dokumenteve minimale. Për shembull, një kompani mund të kërkojë:

 • siguroni një kopje të skanuar me ngjyra të faqes së parë të pasaportës së klientit (faqe pasaporte me foto)
 • identifikohu me ndihmën e një "selfie" (foto e vetes)
 • konfirmoni adresën e regjistrimit (rezidencës) të klientit, etj.

KONTRAKTORI mund të kërkojë çdo dokument nëse nuk është e mundur të identifikohet plotësisht KONTRAKTORI dhe të dhënat e futura prej tij.

1. Shkoni te Llogaria
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në Quotex
2, futni të gjitha të dhënat për "Informacionin e Identitetit" dhe klikoni "Ndrysho Informacionin e Identitetit"
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në Quotex
3. Më pas dorëzoni ID-në tuaj si pasaportë, patentë shoferi ose kartë identiteti vendore te "Verifikimi i Dokumentit"
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në Quotex
4. Pas dorëzimit të ID-së, do të shihni "Pritja e konfirmimit" si më poshtë
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në Quotex
5. Pas dërgimit të kopjeve elektronike të dokumenteve tek PALË E KONTRAKTUAR, PALA KONTRAKTUES duhet të presë pak kohë për të verifikuar të dhënat e ofruara.

Nëse verifikohet, do të shihni statusin më poshtë
Si të identifikoheni dhe verifikoni llogarinë në Quotex

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

A është e mundur të tregohen të dhënat (të rreme) të njerëzve të tjerë kur regjistroheni në sit?

Mos. Klienti vetëregjistrohet në faqen e internetit të Kompanisë, duke ofruar informacion të plotë dhe të saktë për veten e tij në lidhje me pyetjet e kërkuara në formularin e regjistrimit dhe duke e mbajtur këtë informacion të përditësuar.

Nëse është e nevojshme të kryhen lloje të ndryshme verifikimi të identitetit të KONTRAKTORIT, KONTRAKTORI mund të kërkojë dokumente ose të ftojë KONTRAKTORIN në zyrën e tij.

Nëse të dhënat e futura në fushat e regjistrimit nuk përputhen me të dhënat e dokumenteve të ngarkuara, profili juaj individual mund të bllokohet.

Si ta kuptoj që duhet të kaloj verifikimin e llogarisë?

Nëse kërkohet verifikimi, do të merrni një njoftim me email dhe/ose njoftim SMS.

Megjithatë, Kompania përdor të dhënat e kontaktit që keni specifikuar në formularin e regjistrimit (në veçanti, adresën tuaj të emailit dhe numrin e telefonit). Pra, jini të kujdesshëm për të dhënë informacion përkatës dhe të saktë.

Sa kohë zgjat procesi i verifikimit?

Maksimumi 5 (pesë) ditë pune nga data në të cilën Kompania merr dokumentet e kërkuara.

Nëse kam bërë një gabim duke futur të dhëna në llogarinë time individuale, si mund ta korrigjoj atë?

Duhet të kontaktoni shërbimin e mbështetjes teknike në faqen e internetit të kompanisë dhe të modifikoni profilin.

Si mund ta di që e kam kaluar me sukses verifikimin?

Do të merrni një njoftim me email dhe/ose SMS për përfundimin e procesit të verifikimit të llogarisë suaj dhe mundësinë për të vazhduar me tregtimin në platformën tregtare të Kompanisë.

Brokerat më të mirë

💱 400+ asete


© E drejta e autorit 2023 Platforma Tregtare

Krijo një llogari demo me R$50,000 për t'u trajnuar.

X
sq