Si të kombinoni strategjinë Bollinger Bands (BB) dhe Relative Strength Index (RSI) në Quotex

Filloni » Si të kombinoni strategjinë Bollinger Bands (BB) dhe Relative Strength Index (RSI) në Quotex

Shumë tregtarë kombinojnë fuqinë e Indeksit të Forcës Relative dhe Bandave Bollinger për të ndërtuar strategjinë e suksesshme dhe të besueshme të tregtimit që funksionon shkëlqyeshëm për opsionet turbo. Opsionet Turbo nuk janë të lehta, por ato janë shumë fitimprurëse. Siç e dini në tregtimin binare, fitimi nuk varet nga numri i pikëve, por varet nga drejtimi i trendit.

Si të konfiguroni terminalin dhe treguesit

Opsionet Turbo funksionojnë më së miri për asete shumë të paqëndrueshme si çiftet e monedhave ose kriptovalutat. Ne rekomandojmë ndërtimin e strategjisë tuaj për opsionet turbo në Indeksin e Forcës Relative dhe brezat Bollinger. Filloni me kornizën kohore prej 60 sekondash dhe përdorni qirinj japonezë në tabelë. Të gjitha mjetet dhe treguesit e nevojshëm do t'i gjeni në Quotex.

Konfigurimi për Bollinger Bands është një periudhë prej 20 me një devijim prej 2.

Vendosja e Indeksit të Forcës Relative kërkon më shumë vëmendje. Cilësimet e paracaktuar të periudhës së qirinjve 14 RSI janë për tregtimin afatmesëm dhe ju duhet ta ndryshoni nëse dëshironi të tregtoni opsione turbo.

Cilësimi për RSI është një periudhë prej 7. Ndryshoni gjithashtu nivelet e paracaktuar të RSI në 20 dhe 80.

Nivelet e mbiblerjes dhe të mbishitjes japin sinjale për blerjen e një kontrate, kështu që kur ndryshojmë periudhën në 7 dhe largohemi nga zonat standarde 30 dhe 70, RSI jep shumë sinjale false në përgjigje të zhurmës së tregut.

Si të tregtoni opsionet me RSI dhe BB në 60 sekonda?

Strategjia juaj për opsionet turbo duhet të kombinojë pikat e forta të RSI dhe BB. Mos u besoni postimeve nga njerëz që pretendojnë rezultate të mira vetëm duke përdorur RSI. Është një anomali apo një pickim qershie. Ja se si funksionon strategjia:

THIRRJE kur linja e sinjalit RSI del nga zona e mbishitur. Në të njëjtën kohë, një ndarje e nivelit më të ulët duhet të vërehet në Bandat Bollinger.
Si të kombinoni strategjinë Bollinger Bands (BB) dhe Relative Strength Index (RSI) në Quotex for Turbo Options
PUT kur linja e sinjalit të Indeksit të Fuqisë Relative del nga zona e mbiblerjes. BB tregon një ndarje të nivelit të sipërm të kanalit.
Si të kombinoni strategjinë Bollinger Bands (BB) dhe Relative Strength Index (RSI) në Quotex for Turbo Options
Për opsionet turbo, periudha e skadimit duhet të jetë së paku 2 por jo më shumë se 4 minuta.

Siç mund ta shihni, ideja është e thjeshtë. Blini nëse ndryshorja zgjeruese mbetet brenda Bollinger dhe brezi që zgjerohet është nën një diferencë të paracaktuar, si dhe RSI që arrin zonën e mbishitjes. Shitet nëse variabli zgjerues mbetet brenda Bollinger dhe brezi që zgjerohet është nën një diferencë të paracaktuar, si dhe RSI arrin në zonën e mbiblerjes.

Si përfundim, mbani mend se RSI varet nga gjendja aktuale e tregut. Nëse ndryshon, ka të ngjarë t'ju japë sinjale të mira. Nëse është në rritje, është më mirë të përdorni mjete të tjera.

Brokerat më të mirë

💱 400+ asete


© E drejta e autorit 2023 Platforma Tregtare

Crie uma conta demo com R$50.000 para treinar.

X
sq